Preskoči na vsebino
Domov

Projekt Črnuče

Na izredni lokaciji v Črnučah, blizu Mercatorja, pošte, lekarne, šole in avtobusne postaje, pripravljamo elitno naselje štirih stanovanjskih enot.

  • Pogled z jugovzodne strani
  • Pogled z južne strani
  • Pogled s severne strani
  • Pogled z vzhodne strani

O projektu

Velikost parcel: 330-355 m2
Neto stanovanjska površina: 150 m2
Letna poraba energije za ogrevanje: 0,00 EUR

Hiše bodo sodobne arhitekture, grajene v pasivnem standardu in energetsko samozadostne. Trajnost hiše dosežemo s terakota prezračevano fasado, elegantnim les/ALU stavbnim pohištvom Internorm in vhodnimi ALU vrati Inotherm. Vhodna vrata se odpirajo s prstnim odtisom. Tehnološko je hiša zasnovana kot najnaprednejša na trgu. V osnovi je pasivna in energetsko samozadostna. Na strehi ima lastno fotovoltaično elektrarno, preko katere se oskrbuje kompletno gospodinjstvo, talno ogrevanje in priprava tople vode. Za svež zrak skrbi centralni prezračevalni sistem Paul z najboljšim izkoristkom na svetu.

Oprema hiše bo višjega cenovnega razreda, kopalniška sanitarna oprema, podometne armature, keramika, parket, notranja vrata.

Hiše imajo izredno racionalno razporeditev, ki bo prilagodljiva po meri stanovalcev. Prvi kupci bodo lahko izbirali med dvema ali tremi otroškimi sobami v nadstropju. V pritličju lahko po potrebi izvedemo dodatno sobo, ki lahko služi, kot domača pisarna ali kot dodatna spalnica.

Zunanja ureditev upošteva eno do dve pokriti parkirni mesti, lopo za kolesa in vrtno orodje, urejeno zelenico zaključeno z ograjo. terasa bo pokrita in dovolj velika tudi za zunanjo letno kuhinjo z vsemi potrebnimi priključki.

Začetek prodaje: jesen 2019.

Lokacija

Na izredno mirni lokaciji ob gozdu v Črnučah pripravljamo elitno naselje štirih stanovanjskih enot. Lokacija je hkrati odmaknjena od mestnega trušča, a še vedno blizu vse potrebne infrastrukture. Mercator, pošta, lekarna so oddaljeni 500 m, avtobusna postaja MPP 200 m in šola 800 m.

Situacija

Situacija

Tlorisi

  • Tloris pritličja
  • Tloris nadstropja

Želim izvedeti več

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...