Preskoči na vsebino
Domov

Kdo smo

JARISPodjetje JARIS d.o.o. na trgu deluje že od leta 2000. Naša glavna dejavnost je gradnja lesenih hiš. Letno zgradimo šest do osem individualnih hiš, večinoma za znane kupce. Zgrajene so iz naravnih materialov in zagotavljajo vrhunsko kvaliteto bivanja.

Certifikat Passive House InstituteV zadnjem obdobju večina objektov ustreza pogojem inštituta Passivhaus iz Darmstada v Nemčiji za pasivno hišo. Ravno na tem inštitutu smo dokazali našo kvaliteto in prvi certificirali skeletno hišo v Sloveniji.

V zadnjem obdobju smo zaznali trend, da vse več strank od nas pričakuje popolno storitev od projektiranja, pridobivanja gradbenega dovoljenja, pa vse do gradnje na ključ in tem zahtevam smo tudi prilagodili našo ponudbo. 

Redno spremljamo trg novogradenj. Ocenili smo, da je na njem precej ponudbe stanovanjskih hiš in dvojčkov. A te so največkrat na majhni parceli, s tipskimi projekti in poceni izdelavo. Kvalitetne ponudbe praktično ni. Zato smo se odločili, da ponudimo nekaj drugačnega. Izberemo najboljšo parcelo, izdelamo popoln načrt in postavimo najkvalitetnejšo hišo.

Naš prvi takšen projekt je bila stanovanjska hiša v Vodicah. Gradnja je potekala v jeseni 2011 in pomladi 2012. Hiša se je prodala že pred pričetkom gradnje brez oglasa. Besede kupca pa so bile: »Takšno hišo iščemo že tri leta!«

Nagrada za najvarčnejšo hišoZa to hišo smo prejeli tudi nagrado za najvarčnejšo hišo v Sloveniji, ki jo podeljuje revija Moj Dom in Ekosklad. Kupec hiše je prejel tudi 20.000 EUR nepovratnih sredstev, saj je hiša pasivna in ima vse potrebne certifikate ter opravljene teste, ki potrjujejo kakovostno izvedbo.

Vse to je za nas znak, da delamo dobro in smo na pravi poti.

Želim izvedeti več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...